Filtret

Det siger sig selv, at man som mundskænk gerne vil betragte en kryddersnaps i sin reneste og farverigeste form. Derfor er det et ufravigeligt krav, at man under omstikningen filtrerer sin kryddersnaps. Den nemmeste filtrering foretages med anvendelse af et kaffefilter, men man kan også selv fremstille filtre af den fineste stoffer, og sågar kunststoffer. Ved sidstnævnte er svindet af smagsstoffer og æteriske olier minimal. Men det tror jeg nu også er gældende for kaffefiltret. Jeg kan ikke forestille mig, at det kan registreres uden brug af avanceret teknologi.

Og i disse COVID-19 tider er det jo ikke skidt, uden at det er godt for noget. Prøv filtrering med et af de medicinske mundbind. Det er anbefalet af en læser, så det skal da prøves, og ideen er hermed givet videre.

En snapsedoktor er en flaske, hvor proppen er udformet som et glas. Meget snedig indretning som sikrer hurtig lindring og helbredelse.